Contact via e-mail

ri-athletic@outlook.com

Partners

Clean Nutrition

Eindelijk schone en eerlijke voedingssupplementen. Clean Nutrition levert A-kwaliteit supplementen die mensen op een gezonde manier helpen hun doel te bereiken in combinatie met trainingsadvies, voedingsadvies en supplementen advies. Om de ultieme producten te ontwikkelen werkt Clean Nutrition nauw samen met erkende farmaceutische fabrikanten in Nederland en België. Alle producten zijn vrij van aspartaam, toegevoegde suikers en overbodige vulstoffen. Boost je workout op een schone en verantwoorde manier.

 

 

 

 

 

Huisman Sport 2000

Drie generaties lang met kwaliteit, deskundigheid, optimale service en tevreden klanten hebben geleid tot 3 toonaangevende winkels: Huisman SPORT 2000, Huisman Schoenmode en Huisman Vuurwerk. Huisman SPORT 2000 is de grootste sport en vrijetijd zaak in de regio met een oppervlakte van 800m2. Bij Huisman Sport verkopen zij al bijna 30 jaar met veel plezier sportartikelen waarbij persoonlijk advies, service, professionaliteit en kwaliteit erg belangrijk zijn. Het Huisman Sport Team bestaat uit meerdere sportbeoefenaars en -kenners die samen garant staan voor een grote dosis kennis, ervaring en een mooi breed assortiment sportartikelen. Huisman sport2000 heeft ook een eigen Sportpodoloog in dienst die met veel kennis en de nieuwste technieken altijd zorgt voor de juiste schoen.

 

 

 

 

Fit & Wellness Center Oosterbeek

De eerste samenwerkingspartner en trainingslocatie van Ri-Athletic. Al jaren lang werken Fit & Wellness Center Oosterbeek samen om iedere sporter zo goed mogelijk met zijn of haar doelstelling te helpen.

 

 

 

 

Fit & Fysio Oosterbeek

Fit & Fysio werkt net als Ricardo Bouwmeister samen met Fit & Wellnesscenter Oosterbeek.

Er wordt gewerkt vanuit de gedachte van actief herstel. Dit betekent in de praktijk dat er wordt gewerkt vanuit de overtuiging dat klachten het beste verholpen kunnen worden door (een combinatie van) bewegen, trainen, versterken en variatie. Zowel het specifiek trainen van topsporters als revalidatie na een operatie of ziekte past in deze visie.

 

 

 

 

Living Healthy Zetten

Een professionele fitness club met een groot scala aan mogelijkheden in Zetten. Living Healthy en Ri-Athletic werken per 2017 samen om personal trainingen aan te bieden aan de sporters van Living Healthy. 

 

 

 

Corpus & Mens

Corpus & Mens is een professionele natuurgeneeskundepraktijk gericht op de werkingen met betrekking tot de samenwerking tussen lichaam en geest. Corpus & Mens herbergt een moderne professionele opzet met betrekking tot Quantum-Touch®, Nambudripad’s Elimination Techniques (NAET), Touch for Health, MIR methode, stoelmassage en Mindfulness. Daarnaast is Corpus & Mens geaccrediteerd volgens de principes van de BATC Beroepsorganisatie en worden behandelingen vergoed door het merendeel van de zorgverzekeraars. Voor meer informatie betreffende Corpus & Mens klikt u op de titel bovenaan of op onderstaan logo.

 

 

 

OLB Sports

OLB Sport is de speciaalzaak van sportkleding, sportmateriaal en toebehoren in het centrum van Arnhem. Eveneens leverancier van vechtsportgerelateerde artikelen.

 

 

 

SGM Consultancy

SGM Consultancy adviseert en inspireert fitnesscentra bij het verbeteren van de bedrijfsresultaten. Onderscheidend zijn is de sleutel tot succes. Vanuit deze gedachte ondersteund SGM Consultancy fitnesscentra met als doel het verbeteren van de bedrijfsresultaten. SGM Consultancy maakt fitnesscentra bewust van het feit dat “succes” van binnen naar buiten werkt. Met andere woorden laat actieve leden het succes van uw organisatie ervaren en bestaande leden zullen het succes met anderen willen delen.

 

 

 

 

Inktvis Media

Inktvis Media is een flexibel, jong en actief mediabedrijf. Dankzij de professionele Konica Minolta 7000P en tal van andere moderne drukwerkmechanismen kan Inktvis Media in vrijwel elke digitale vorm van drukwerk voorzien. Naast de bekende formaten van promotioneel materiaal, stickers, spandoeken, bedrijfspresentatiemiddelen, buiten & gevelreclame, autobelettering en grotere formaten posters in de maten A2, A1, A0 of groter, kan Inktvis Media de huisstijl van elk beginnend of bestaande organisatie perfectioneren of ontwerpen. Voor meer informatie betreffende Inktvis Media klikt u op de titel bovenaan of onderstaand logo.

 

 

 

MediaMaus

MediaMaus “WordPress webontwikkeling op maat” helpt jou om het juiste pad te bewandelen richting online zichtbaarheid en dat jij je vrij kan bewegen over het internet. Dit wordt gedaan aan de hand van de tailor made producten & diensten die MediaMaus aanbiedt. MediaMaus is door de samenwerking met verschillende partners jouw one stop shop voor online zichtbaarheid.

 

 

 

 

Braam Sportmassage

Braam Sportmassage is een initiatief van profvoetballer Jordi Braam. Een sportmassage kan sporters een bestendigere of betere sportprestatie laten leveren of hen helpen bij het herstel naar volledige sporthervatting na een blessure. Naast sportmassage worden er ook ontspanningsmassages gegeven,  een ideale manier om tot rust te komen. Ook wordt er door Jordi Braam getaped om klachten te verminderen of herstel te bevorderen. Voor meer informatie betreffende Braam Sportmassage klikt u op de titel bovenaan of op onderstaand logo.

 

 

 

 

Voor diegene die voor thuis een crosstrainer willen, bekijk het aanbod op: http://www.crosstrainer-expert.nl/alle-crosstrainers

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Linkedin