Contact via e-mail

ri-athletic@outlook.com

Tarieven

Een heersend vooroordeel over Personal Training is dat het relatief duur is en maar voor een klein deel van de sporters is weggelegd. Echter, hoeveel verwacht u van een Personal Trainer en wat kan een professionele Personal Trainer voor u betekenen? Een standaard “hoe gaat het” praatje of een individu aanmoedigen kan iedereen. Ri-Athletic doet veel meer dan dat:

 

-              Het zijn van een echte trainer. Een beetje bewegen is nog niet zomaar op een goede manier trainen.

-              Mental Coaching. Mentaliteitsontwikkeling, vergroten wilskracht, mentale veerkracht en volharding.

-              Voedingsbegeleider. Voedingsrichtlijnen en invloeden van voedingssupplementen.

-              Verdere begeleiding in een revalidatietraject.

-              Continue motivator. Niet alleen op de fysieke contactmomenten motivatie maar ook daarbuiten is Ri-Athletic actief in het coachen van de sporter.

 

Een Personal Trainer kan absoluut worden gezien als een investering in uzelf en in de toekomst, met een hoger lichamelijk- en geestelijk rendement tot gevolg.

Ri-Athletic werkt volgens individuele wensen en doelstellingen. Daarom is het moeilijk om vooraf te zeggen welke investering u dient te maken. Variabelen die mede de hoogte van de investering bepalen zijn: de doelstelling, de gewenste frequentie van de trainingen en/of fysieke contactmomenten, de locatie waar u wilt gaan trainen en welke afstand de trainer moet afleggen tot de afgesproken locatie.

 

Hoe de investering eruit kan komen te zien bespreek ik graag met u in een vrijblijvend en gratis gesprek

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Linkedin