Contact via e-mail

ri-athletic@outlook.com

Trainer

Ri-Athletic is een initiatief van Ricardo Bouwmeister. Personal training, sportbegeleiding en leefstijladviezen worden in eerste opzicht verzorgd door Ricardo zelf. Om een globaal beeld te schetsen van Ricardo is er hieronder een kleine biografie opgenomen.

 

Ricardo Bouwmeister

Geboortedatum              04-07-1988

Geboorteplaats               Arnhem

Woonplaats                    Arnhem

Beroep                           Personal trainer

“Ik ben al vroeg begonnen met sporten. Al gauw kwamen kempo en fitness op mijn pad welke nooit meer zijn weggegaan. Ik wilde mij al vroegtijdig verdiepen binnen die twee stromen in de sport, wat resulteerde in een goede visie op de combinatie van concentratie, controle en spierversteviging. Daarnaast heb ik al snel het aspect voeding opgenomen en ervaren dat zonder een goede, evenwichtige en gebalanceerde voeding zowel het trainen als de algehele leefstijl nauwelijks van de grond komt. De combinatie van sport en voeding nam een zodanige rol in mijn dagelijks leven dat ik er meer mee wilde doen en op een professionele manier wilde integreren in mijn opleiding en arbeidstoekomst. Na zes jaar van educatie en wetenschappelijke kennisvergaring aan het CIOS te Arnhem en Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, weet ik een professionele input te geven aan de wensen richting; sportmanagement, casuïstiek management, sportbegeleiding, persoonlijke training en de algehele leefstijl.

Door zelf veel te sporten en ook daadwerkelijk te trainen blijft de koppeling tussen theorie en praktijk up-to-date. “Stilstaan is achteruitgaan”. Daarom ga ik mij verdiepen in het “Advanced Program” van Fysio Physics en ga ik in training bij Dogan Tekin en Guy Droog van Perfect Performance.”

 

Educatie

- Medisch trainer. Fysio Physics te IJsselstein. Gradatie: medisch trainer.

- Personal Trainer. Fysio Physics te IJsselstijn. Gradatie: personal trainer.

- Personal Trainer. Fit!vak, Nederlandse Fitnessbranche organisatie te Oosterbeek. Gradatie: personal trainer.

- Sport, Gezondheid en Management. Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Gradatie: bachelor of health.

- Sport- en bewegingscoördinator, specialisme fitness & health. CIOS te Arnhem. Gradatie: trainer/coördinator.

- Instructeur Zelfverdediging. CIOS te Arnhem Gradatie: trainer/coach.

- Preventiemedewerker, Agressie & Geweld. CIOS te Arnhem. Gradatie: trainer/coach.

 

Om de kwaliteit van de trainers en sportcentra te kunnen waarborgen is er door Fit!vak (branch organisatie voor erkende sport- en bewegingscentra) in samenwerking met de European Health & Fitness Association (EFHA) een officieel register geopend als onderdeel van het European Register of Excercise Professionals (EREPs), later FITNED. Ri-Athletic staat voor kwaliteit en staat ingeschreven op het hoogste niveau (niveau 4) binnen het FITNED register.

 

 

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Linkedin