Contact via e-mail

ri-athletic@outlook.com

Voeding

Afvallen, maar ook aankomen, kan een doelstelling zijn die ten grondslag ligt voor het volgen van persoonlijke training bij Ri-Athletic. Voor beide mainstream doelstellingen ligt voeding aan de basis.

Een goede voeding is een van de belangrijkste elementen om tot de einddoelstelling te komen. In percentuele verhoudingen kan men spreken van 70% voeding, 30% training. Neemt niet weg dat beiden onmisbaar zijn.

“Wat is het beste om te eten, waar moet ik van af blijven en wat voor een manier van eten is het beste voor mij”, zijn standaard vragen die naar voren komen voorafgaand en tijdens het inwinnen van informatie. Hier is simpelweg geen standaard antwoord op te formuleren. Ieder individu is verschillend qua bouw en aanleg, heeft een ander metabolisme en kan bepaalde beperkingen hebben ten aanzien van voeding.

Overigens, is het maken van een ‘dieet’ geen middel om tot einddoelstelling te komen. Een ‘dieet’ legt een luimakende eenvoud op en vergroot geen kennis betreffende voeding. Ri-Athletic maakt gebruik van voedingsrichtlijnen die geintegreerd raken in het dagelijkse patroon en zodoende in de algehele leefstijl.

 

Supplementen. In onze hedendaagse voeding zit lang niet meer zoveel nutriënten in als dat voor jaren terug het geval was. Om dan toch aan de nodige voedingsstoffen te komen is het noodzakelijk om grote hoeveelheden voeding (bepaalde voeding) tot ons te nemen. Dit is in ons huidige bestaan nauwelijks mogelijk daar het over kg’s gaat, het niet in ons drukke werkschema past of het simpelweg nauwelijks te verkrijgen is. Daarom zijn supplementen enorm handig. Alleen, welke supplementen. Op het web staat het bol met supplementen die door enorme kerels of super afgetrainde dames worden aangeprezen. Echter, in hoeverre zijn deze producten ‘schoon’? Met ‘schoon’ bedoel ik; vrij van suikers, kunstmatige smaakversterkers, onnatuurlijke kleurstoffen en onnodige vulmiddel.

Zelf ben ik al jaren bezig met het zoeken naar schone voedingssupplementen, welke met wetenschappelijke onderbouwde en zinnige ingrediënten komen zonder al de hierboven beschreven onnatuurlijkheden. Ik ben hierdoor uitgekomen op Clean Nutrition. Zoals de naam al aangeeft: schone voeding!

Clean Nutrition vertegenwoordigt sport supplementen die 100% zuiver zijn, daarmee wordt bedoeld; zonder toegevoegde suikers en/of aspartaam. Aangezien alleen de beste ingrediënten in de producten komen, worden de ingrediënten persoonlijk getest voordat ze daadwerkelijk toegevoegd worden aan het eindproduct. Om de ultieme producten te ontwikkelen werkt Clean Nutrition samen met diverse gerenommeerde farmaceutische bedrijven in Europa, waaronder een van de grootste in Nederland.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Linkedin